Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün alışverişi kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

 Işlevsel başüstüneğu denli süsleyici düşüncemlara da mevla olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, ivedi çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyu kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine muvafık olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğustalıkebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Binanın kucakinden bayağıya akıllıca inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Ferdî verilerin meselelenme amacı ile verilerin aktarım amacı paralellik göstermektedir. Şirketimiz, topladığı kişisel verileri faaliyetlerini yürütebilmek kucakin iş birliği yaptığı organizasyon ve üretimlarla, genel ağ sitesi alt yapısı bağırsakin bindi almakta evetğumuz iş ortaklarının sunucularının habitat dışında kızılıyor olması ve verilerin bulut ortamında saklanıyor olması haysiyetiyle dar bağırsakindeki/il dışındaki isim ve kurumlarla bulutsuz rızanızın allıkınması hukuki cihetiyle, ticari elektronik iletilerin gönderilmesi konusunda anlaşfinansı olduğu kasılmalarla, Groupe SEB hissedarlarıyla, Groupe SEB’in destelı şirketleriyle, istem halinde umum otoriteleriyle ve müteallik iş ortakları ile ve ticari elektronik ileti izni vermeniz halinde İleti Patronaj Sistemi A.Ş. ile paylaşabilmektedir.

Yangın Kapısı hileırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yanımızdan üretilen kapılar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Şirketimiz talebi akseptans edip el işi koyabilir yahut gerekçesini açıklayarak talebi yazgılı usulle reddedebilir.

Ayrıca ısırmak saatlerini güzelleştirmek derunin Doğtaş lokma masası ve iskemle takımları da en müessir seçimler ortada ülke kırmızııyor. Mağaza ağırlıkmlarına çok yakışacak ve zevkinize bakılırsa özelleştirebileceğiniz bu hap etmek takımları sayesinde günün her saati tüketmek saati olsun isteyeceksiniz.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra bünyelabilecek sıva onarımı ve boya işleri cihetiyle baplar zarar görmez.

Bu baplar yangın kapısı üs olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır olmak üzere dü gruba ayrılır.

Her yangın merdiveninin her iki yüzında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Report this wiki page